Metin2Mester Wiki

MENÜ

Sura/Képességek

A Metin2Wiki - A Metin2 magyar wikipedia wikiből

Fekete mágus
Kép Név Leírás
Fájl:lángléleklogo.jpg Láng lelke Láng lelket csinál. Táv támadás, több cél elleni támadás, véletlenszerű célzás
Fájl:lángcsapáslogo.jpg Láng csapás Égesd meg az ellenséget egy robbanással. Felületi támadás, tűz támadás.
Fájl:szellemcsapáslogo.jpg Szellem csapás Hajíts sötét szellemeket az ellenség megsebesítéséért. Távoli és több cél elleni támadás. Lelassulás esély.
Fájl:sötétvédelemlogo.jpg Sötét védelem Védd magad sötét erőkkel és változtasd át a testi sérüléseket MP-re. Mágia veszteség csökken, védekezés javul.
Fájl:sötéttámadáslogo.jpg Sötét támadás Használd a sötét hatalmat az ellenség megsebzésére. Táv támadás, több cél elleni támadás.
Fájl:sötétkőlogo.jpg Sötét kő Hajíts egy sötét golyót, hogy megsérüljön az ellenfél. Táv támadás, több cél elleni támadás.

 

Mágikus fegyver
Kép Név Leírás
Fájl:elvpengelogo.jpg Elvarázsolt penge Szereld fel a pengédet egy hatalmas szellemmel. Támadási érték nő. Lopás az élettől. INT bónusz.
Fájl:elvvértlogo.jpg Elvarázsolt vértezés Sötét vérttel védi a tested. A károk egy része a támadóra visszaverődik. Javítja a védekezést. INT bónusz.
Fájl:félelemlogo.jpg Félelem Csökkenti az ellenfél készségét arra, hogy megtámadjon. Ellenfél támadó értéke csökken. Nő az esélye annak, hogy az ellenfél támadása sikertelen lesz. Csak akkor van használva ha érintett vagy.
Fájl:kioltáslogo.jpg Varázslat kioltás Kioltja az ellenfél minden segítő effektjét. Táv támadás, több cél elleni támadás.
Fájl:örvénylogo.jpg Sárkány örvény Okozz erős forgószelet, amivel több ellenséget is legyőzhetsz. Felszíni károk, az ellenfél menekülése hatástalan. INT bónusz.
Fájl:ujjcsapáslogo.jpg Ujjcsapás Okozz robbanást az ujjhegyeddel. Átható támadás, az ellenség védekezése hatástalan. INT bónusz.

 

Szavazás

Szerinted hasznos az oldal?
Nem
Igen
Asztali nézet